A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows ME » Printing
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Epson 777 USB printer??



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 17th 04, 04:12 PM
Kris Kenney
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Epson 777 USB printer??

My friend has told me about her problems with printing under Windows ME,
she has an Epson 777 printer, and even though the drivers are installed
correctly and the printer is connected and turned on, the system throws
an error about a connection problem. Any idea what could be causing this?

Thanks in advance,
Kris
  #2  
Old September 18th 04, 08:07 AM
Noel Paton
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

A faulty connection, perhaps?g
Try swapping the cable with another one

OTOH, it could simply be that multiple attempts to install the printer
drivers have confused the PC - try this.
Power down the computer, and disconnect the printer
Boot to Safe Mode
Remove ALL Epson Printer drivers both from Settings|Printers, and from
Add/Remove Programs
Reboot to Normal Mode
Check that there are no printers remaining installed.
The begin the installation again, from the start, following the instructions
EXACTLY.

--
Noel Paton (MS-MVP 2002-2004, Win9x)

Nil Carborundum Illegitemi
http://www.btinternet.com/~winnoel/millsrpch.htm
http://tinyurl.com/6oztj

Please read http://dts-l.org/goodpost.htm on how to post messages to NG's

"Kris Kenney" wrote in message
...
My friend has told me about her problems with printing under Windows ME,
she has an Epson 777 printer, and even though the drivers are installed
correctly and the printer is connected and turned on, the system throws an
error about a connection problem. Any idea what could be causing this?

Thanks in advance,
Kris



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
port problems? solo_senorita Printing 3 July 25th 04 03:54 AM
Refillable Ink Cartridge for Epson Printer gipix88 Printing 0 June 15th 04 03:45 PM
printer driver Chuck Printing 0 June 12th 04 10:02 PM
How do I print to TCPIP connected printer from Win98? Al Dykes Networking 0 June 6th 04 04:13 PM
share a printer on WIN98 Blair Networking 5 June 1st 04 05:43 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.