A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows 98 » Setup & Installation
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Problem with TAPI



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old November 18th 14, 08:36 AM posted to microsoft.public.win98.setup
[email protected]
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Problem with TAPI

After installation of TAPI Driver i get a error Message:

TAPI Error 507

I cannot find anything about this error in Newsgroups?
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any Tapi/Dun/Modem Experts Question Franc Zabkar General 6 November 6th 05 06:14 PM
Any Tapi/Dun/Modem Experts Question jt3 General 9 November 2nd 05 12:38 AM
Any Tapi/Dun/Modem Experts Question Ben Myers General 2 October 31st 05 01:06 PM
Any Tapi/Dun/Modem Experts Question glee General 7 October 31st 05 03:35 AM
MS Solution4 Modem, No solution Tapi Problem Spajky Setup & Installation 3 October 28th 05 09:49 AM


All times are GMT +1. The time now is 05:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.