A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows ME » Setup & Installation
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Setup error



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 25th 07, 01:34 AM posted to microsoft.public.windowsme.setup
Compugeek404
External Usenet User
 
Posts: 2
Default Setup error

I have a gateway...... Need to reinstall windows with the recovery disc so i
did basiv I got a partition error so i reformated with GParted a linux
distribution welll any i converted from ntfs to fat32 to support the install.
Then san disk turns up with more than 30 corrupt areas and says i donot have
LBA i checked my bios i didn't find LBA anywhere. HELP!
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
setup has caused an error in SETUP.EXE jdminsb General 1 January 31st 05 02:46 PM
Error Setup MindPC Software & Applications 1 August 29th 04 03:04 PM
Setup Error Michael Gillespie Setup & Installation 0 August 17th 04 05:57 PM
setup.exe error sammee Setup & Installation 1 August 9th 04 03:40 AM
win 98 setup error PK Setup & Installation 1 June 1st 04 02:40 AM


All times are GMT +1. The time now is 03:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.