A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows 98 » Disk Drives
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

A strange symptom



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 29th 09, 05:26 PM posted to microsoft.public.win98.disks.general
Jerry Bank
External Usenet User
 
Posts: 5
Default A strange symptom

Starting yesterday I am getting some very strange behavior from OE6.
When I send an email I get the box showing the progress, which progesses
properly. However, when it is finished it says that it encountered
errors, which are not shown in the error pane. The message stays in my
outbox, however it has been sent. I sent messages to myself and my wife
and they arrived in good order.

Any suggestions?

--
Jerry Bank
Trenton, New Jersey
Music is the language of the gods.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A strange symptom Jerry Bank Disk Drives 2 September 30th 09 12:23 AM
strange!? Jim General 7 June 20th 08 11:34 PM
Strange problem. joe General 6 May 21st 05 09:49 PM
This one is really strange----PLEASE HELP!!!!!!!! Vickie Monitors & Displays 1 July 10th 04 09:59 PM
strange vid problem, strange error heynow General 2 July 2nd 04 02:37 PM


All times are GMT +1. The time now is 08:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.