A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows ME » Software & Applications
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

sony digital camera



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 8th 04, 02:40 AM
rj
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default sony digital camera

When I turn on my sony digital camera after connecting it
through the USB port, the system opens it up but doesn't
assign a drive to it. It use to assign drive "D" before.
Now I can't get to work again. I tried uninstalling and
reinstalling the camera but to no avail. Anyone have any
ideas?
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digital camera not communicating Terry1951 General 7 July 20th 04 09:29 PM
Digital Camera Installation Mike General 1 June 20th 04 05:24 PM
98 1st edition and digital camera Corkster Plug & Play 0 June 14th 04 12:41 AM


All times are GMT +1. The time now is 12:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.