A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows 98 » Monitors & Displays
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Delayed Video



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 21st 06, 10:23 PM posted to microsoft.public.win98.display.general
SAC
External Usenet User
 
Posts: 2
Default Delayed Video

A win98 2nd Ed system was freezing up when several programs were opened so I
added more Ram. It had 64Mb; now 320Mb.

Then I was going to boot iun safe mode to run scandisk, but when the menu
appeared the kb was inactive. If I allowed it to boot normally the kb
works.

I have a usb kb so I swithed it back to it's older kb and it worked in the
boot menu to allow me to boot into safe mode.

Now, using the newer kb, the video is delayed quite a bit after I press a
key on the kb.

Any ideas?

Thanks.


  #2  
Old August 26th 06, 01:30 AM posted to microsoft.public.win98.display.general
Brian A.
External Usenet User
 
Posts: 748
Default Delayed Video

Have you checked/upped the Refresh Rate in Display Properties Settings tab
Advanced button Monitor tab?

--

Brian A. Sesko { MS MVP_Shell/User }
Conflicts start where information lacks.
http://basconotw.mvps.org/

Suggested posting do's/don'ts: http://www.dts-l.org/goodpost.htm
How to ask a question: http://support.microsoft.com/kb/555375


SAC wrote:
A win98 2nd Ed system was freezing up when several programs were opened so I
added more Ram. It had 64Mb; now 320Mb.

Then I was going to boot iun safe mode to run scandisk, but when the menu
appeared the kb was inactive. If I allowed it to boot normally the kb
works.

I have a usb kb so I swithed it back to it's older kb and it worked in the
boot menu to allow me to boot into safe mode.

Now, using the newer kb, the video is delayed quite a bit after I press a
key on the kb.

Any ideas?

Thanks.


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
old pc - no video - need help cosmo General 6 May 27th 06 02:41 AM
video card displaying garbage during setup of windows 98SE Edward Letendre Setup & Installation 0 May 25th 06 12:00 AM
Graphics Card Problem & error code 10? Susan Hardware 34 May 23rd 05 03:45 PM
Freezing and More jane General 68 February 16th 05 12:10 PM
Please help! Display settings !! Mitzi Monitors & Displays 12 July 11th 04 05:19 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.