A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows ME » Networking
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

No internet access :------(



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 15th 08, 03:51 AM posted to alt.os.windows-xp,microsoft.public.windowsupdate,microsoft.public.windowsme.networking
zalek
External Usenet User
 
Posts: 2
Default No internet access :------(

Hello,
I have 3 PC + laptop connected to to Netgear WGR614 router. Laptop
have wireless connection and 3 PC are connected by wire. One PC lost
PC connection about 1 week ago - I found it was related to new MS
update that has conflict with ZoneAlarm - I fixed it.
Now my 2nd PC lost Internet connection. What is more weird - I don't
see it connected to a router. I checked cables more then 1 time -
cables are OK, I reboot as Linux (it is dual boot) - still no Internet
connection.
Any suggestions what else to check?

Thanks,

Zalek
  #2  
Old July 15th 08, 04:11 AM posted to alt.os.windows-xp,microsoft.public.windowsupdate,microsoft.public.windowsme.networking
Carey Frisch [MVP]
External Usenet User
 
Posts: 5
Default No internet access :------(

Netgear Internet Access Troubleshooting
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=31

--
Carey Frisch
Microsoft MVP
Windows Desktop Experience -
Windows Vista Enthusiast

---------------------------------------------------------------

"zalek" wrote in message ...
Hello,
I have 3 PC + laptop connected to to Netgear WGR614 router. Laptop
have wireless connection and 3 PC are connected by wire. One PC lost
PC connection about 1 week ago - I found it was related to new MS
update that has conflict with ZoneAlarm - I fixed it.
Now my 2nd PC lost Internet connection. What is more weird - I don't
see it connected to a router. I checked cables more then 1 time -
cables are OK, I reboot as Linux (it is dual boot) - still no Internet
connection.
Any suggestions what else to check?

Thanks,

Zalek
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Internet Access? MickY G Networking 4 October 4th 05 05:39 PM
No Internet Access Bob Internet 5 January 3rd 05 12:10 PM
Can't access internet Pete Provencher Internet 1 October 6th 04 04:38 PM
Can't access internet Peter Internet 2 September 5th 04 09:06 AM
Internet access Victoriam Software & Applications 1 June 21st 04 09:02 PM


All times are GMT +1. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.