A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows 98 » Multimedia
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

windows wont play song at right speed



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 7th 08, 09:04 AM posted to microsoft.public.win98.multimedia
werewolff76
External Usenet User
 
Posts: 1
Default windows wont play song at right speed

when i download a song from limewire, when i play it in windows media player,
it plays fast, and skips, and stuff, doesnt play right??
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
saving songs on windows media player at high play speed settings rachaelpoppy Multimedia 1 March 19th 08 10:39 AM
Windows 98 wont play youtube videos Capt K Ripendran General 8 August 22nd 07 05:15 AM
WMP(v9) w/98SE wont play AVI's Capt. 'Wild' Bill Kelso, USAAC Multimedia 1 February 22nd 05 05:14 AM
Media Player(v9) wont play AVI's from vid camera Capt. 'Wild' Bill Kelso, USAAC General 3 February 21st 05 05:37 AM
WMP Wont Play any videos... Mike Multimedia 1 January 7th 05 06:06 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.