A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows ME » Hardware
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Ok the System Restore



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 12th 08, 04:21 AM posted to microsoft.public.windowsme.hardware
Justin[_2_]
External Usenet User
 
Posts: 29
Default Ok the System Restore

Ok the System Restore doesn't work!!! What do I do its just a blank window
that pops up that says System Restore in white and the backround is blue
below it is just white with nothing on it!!!???HELP ME!!!!!!!!
  #2  
Old July 12th 08, 12:35 PM posted to microsoft.public.windowsme.hardware
Mike M
External Usenet User
 
Posts: 2,047
Default Ok the System Restore

Justin wrote:

Ok the System Restore doesn't work!!! What do I do its just a blank
window that pops up that says System Restore in white and the
backround is blue below it is just white with nothing on it!!!???HELP
ME!!!!!!!!


The first thing might be to post to an appropriate newsgroup such as
windowsme.general or windowsme.systemtools where there is a better chance
of your post being seen since your system restore problem is a software
problem rather than with your hardware.

It's possible that your problem is due to the use of a registry cleaner of
some sort and that this has removed some essential keys from the registry
that are required for system restore to function correctly. If this is
the case then as a first step I would undo any changes you made - most
good registry cleaners backup keys and values they remove from the
registry.

If that doesn't help have a look at the two following KB articles as they
might help get system restore back working and visible. See MS KB
275646 - "System Restore Shows Date of Saturday, December 30, 1899"
(http://support.microsoft.com/?kbid=275646) and also KB275651 - "Blank
Pages in Windows Me Help and Support"
(http://support.microsoft.com/?kbid=275651).
--
Mike Maltby




  #3  
Old July 12th 08, 09:29 PM posted to microsoft.public.windowsme.hardware
alison
External Usenet User
 
Posts: 3
Default Ok the System Restore



"Justin" wrote:

Ok the System Restore doesn't work!!! What do I do its just a blank window
that pops up that says System Restore in white and the backround is blue
below it is just white with nothing on it!!!???HELP ME!!!!!!!!

  #4  
Old July 12th 08, 09:32 PM posted to microsoft.public.windowsme.hardware
alison
External Usenet User
 
Posts: 3
Default Ok the System Restore


I just had the problem. Open the Help and Support page. On the top bar,
all the way to the right, is a button to click that brings up a screen where
you can set a date that you want to restore to. The process takes awhile (I
did it for 2 days earlier), but it worked. If you can't find the button, let
me know.

"Justin" wrote:

Ok the System Restore doesn't work!!! What do I do its just a blank window
that pops up that says System Restore in white and the backround is blue
below it is just white with nothing on it!!!???HELP ME!!!!!!!!

  #5  
Old July 12th 08, 09:46 PM posted to microsoft.public.windowsme.hardware
alison
External Usenet User
 
Posts: 3
Default Ok the System Restore

My system restore works, but I've had to use it twice in 3 days otherwise I
can't get on line. Is there an underlying problem making this happen? I
have plenty of space on the hard drive and have cleaned off all the junk I
can. My modem looks as though it works fine. Any suggestions? Thanks

"Mike M" wrote:

Justin wrote:

Ok the System Restore doesn't work!!! What do I do its just a blank
window that pops up that says System Restore in white and the
backround is blue below it is just white with nothing on it!!!???HELP
ME!!!!!!!!


The first thing might be to post to an appropriate newsgroup such as
windowsme.general or windowsme.systemtools where there is a better chance
of your post being seen since your system restore problem is a software
problem rather than with your hardware.

It's possible that your problem is due to the use of a registry cleaner of
some sort and that this has removed some essential keys from the registry
that are required for system restore to function correctly. If this is
the case then as a first step I would undo any changes you made - most
good registry cleaners backup keys and values they remove from the
registry.

If that doesn't help have a look at the two following KB articles as they
might help get system restore back working and visible. See MS KB
275646 - "System Restore Shows Date of Saturday, December 30, 1899"
(http://support.microsoft.com/?kbid=275646) and also KB275651 - "Blank
Pages in Windows Me Help and Support"
(http://support.microsoft.com/?kbid=275651).
--
Mike Maltby





  #6  
Old July 12th 08, 10:16 PM posted to microsoft.public.windowsme.hardware
Mike M
External Usenet User
 
Posts: 2,047
Default Ok the System Restore

Alison,

Perhaps you should start by explaining exactly what your problem is and
what (error) messages you are seeing since it has nothing to do with
system restore. In your case system restore is what is allowing you to
roll back your system and allowing you to get on line.
--
Mike Maltby



alison wrote:

My system restore works, but I've had to use it twice in 3 days
otherwise I can't get on line. Is there an underlying problem making
this happen? I have plenty of space on the hard drive and have
cleaned off all the junk I can. My modem looks as though it works
fine. Any suggestions? Thanks


 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help, my System Restore has no Create a Restore Point option..(NDE). Bob[_3_] General 2 January 8th 08 10:56 PM
System Restore & Windows ME System Recovery Cds :(:(:( izzattar Hardware 7 December 9th 06 07:45 AM
System Restore-System Checkpoints :Frequency? Ira General 1 June 14th 05 10:57 PM
Can't Perform System Restore from System Tools Steve Z. General 6 June 3rd 05 10:59 AM
System Restore no restore points? steve Software & Applications 3 September 2nd 04 02:26 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.