A Windows 98 & ME forum. Win98banter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » Win98banter forum » Windows ME
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Post New Thread
Threads in Forum : Hardware Forum Tools Search this Forum Feed Icon
  Thread Reverse Sort Order / Thread Starter Last Post Replies Views
"Error in " by
I've just installed 2 sticks of 128 sd ram for my 760 mhz computer. Everything seems fine at first but when trying to use certian applications such as AIM and help section from the start menu, the program closes itself with a "has caused an error in unknown" message. We didn't have these problems...
August 16th 04 09:33 PM
by Noel Paton Go to last post
1 594
"keyboard error" message by Daniel Fletcher
I want to run defrag. Something is running and will not allow drfrag to finish. Wgen I try to start Windows (Me) in safe mode I get the "keyboard error" message and cannot get into safe mode.
August 13th 04 10:09 PM
by Noel Paton Go to last post
3 661
"Unplug Or Eject Hardware" does nothing by Matt
When I plug in my digital camera, I get the hotplug icon in the lower left of my screen, in the system tray. However, when I choose it, nothing happens. The hourglass flashes and then nothing ever comes up. This just started happening. I have to unplu the camera from the system and I get the...
October 11th 04 08:11 PM
by Matt Go to last post
0 592
'Disk not ready' by willy
Hi all, A friend of mine has the message 'Disk not ready - System halted' and a black screen during start up. This has only happened twice in the last 2 days, no sign of a problem before that. I'm not sure whether we should be starting to panic re HDD pending failure or not... TIA, Willy
January 7th 05 02:31 AM
by willy Go to last post
2 795
100 mhz sdram memory by If_Its_Junk
Can I use 100 mhz memory in a machine that uses 133 mhz? I want to run a test on my system, but I don't have enough 133mhz memory. I have 512 mb of 100 mhz memory that I can use if it will work.
March 19th 05 08:20 PM
by Mart Go to last post
5 696
120gig hdd and me? by CeNo
All, Friend of mine has purchased a Naxtor DiamondMax 120gig ata133 hdd, and he is running Windows ME 4.9.3000 Now the HDD is recognised in the bios, but Windows just won't see it. Is this size HDD not compatible with Windows ME? Any help, would be greatly appreciated.
October 31st 04 07:18 PM
by Noel Paton Go to last post
3 1,040
137gb disk capacity limit by Maxine G
I just bought a 300gb Seagate hard drive which I eventually plan to use as my boot drive when I upgrade to XP. My system is a Dell Dimension 4100. In the meantime, I'd like to use the new drive as a slave. The Seagate disk documentation seemed to indicate that if I upgraded my BIOS and installed...
(Multi-page thread 1 2)
June 15th 05 12:25 AM
by Galen Go to last post
16 2,117
1720 Harddrive detects imminent failure by Jan
Everytime I shut down to restart my computer I get this error message . 1720 Harddrive detects imminent failure . It then has two boxes to choose from . One says F1 boot the other F10 Computer setup. It seems to be running pretty good and boots up okay . I have a Compaq with Wimdows me. Is my...
July 16th 04 10:03 PM
by Dallasdcc Go to last post
8 914
2 External USB HD for XP and ME by New Orleans Novice
Hi, I have 2 PC's. 1 with XP with an External USB HD. The 2nd PC has Win ME. Is there such a thing as an External USB HD that will work with Win ME? Where, when and how can I purchase it and install it? Thanks for your help and tips ; Novice @ New Orleans Louisiana "Imagination...is the...
May 29th 08 12:39 AM
by Norman Go to last post
8 2,899
2 gig of Ram ???? by Renee
I have a new computer that has 2 gig of RAM in it and was told I could not install ME unless I took out one of the 512 sticks... is this true ?? is there anything I can do to be able to use all of my ram AND run ME as my operating system ??? If not... what are my choices of operating...
July 13th 04 12:22 AM
by Renee Go to last post
0 601
200G disk can not make the full use by livego
the message show "ATA disk drivers ship with windows do not support drives greater than 137GB", Should I change the mainboard or th O.S.? Please help me
June 7th 04 03:40 AM
by Rick T Go to last post
7 884
200GB hard drive is read as 131GB by richard
in the bios it says 200GB, but when installing the operating system..it only show an unpartitioned space of 131GB. can anyone suggest why it would do this? it is set up as primary slave rite now.
January 7th 06 12:36 PM
by Jonny Go to last post
3 840
2nd Hard Drive by Andrew
I've recently got a second hard drive for my desktop and am running windows millenium edition. Like a previous poster it is showing in my bios but not when I start windows up. The advice given was that I had to format and partition the hard drive and to refer to myintructions with the hard drive. I...
August 1st 04 05:04 AM
by Go to last post
2 639
2nd Hard Drive by Larry
I installed a second hard drive in my Gateway solo 9300 notebook computer and it is not being seen by windows explorer. The 2nd hard drive shows up in the bios, but I cannot access it from windows millenium edition explorer. What can I do to fix this?
July 28th 04 05:13 AM
by Cari \(MS MVP\) Go to last post
1 447
2nd test, pls ignore by HiTekMom
October 31st 04 12:56 AM
by Delboy Go to last post
1 709
3Com EuSynth Error by Howard
i have a problem with windows ME. When you turn the PC on...you get 2 errors, #1 #com EuSynth: Error loading EuPatch Wavetable Sample Set
August 29th 04 03:08 PM
by Howard Go to last post
0 884
5.1 surround and sound card by cvilleneuve0907
Can all sound cards technically deliver 5.1 surround sound? If so, could someone please help me, I can only get the two front speakers working and the sub, not the center or the sides. I also tried adjusting the sound in control panel to 5.1, but nothing. Thanks. I am running windowsme on a...
December 29th 04 03:01 AM
by Mike M Go to last post
1 741
a required .DLL file , MSVCR71.DLL was not found by richard
the message "a required .DLL file , MSVCR71.dll was not found" appears after i start my computer which is a Dell 8100 with the millenium program
July 28th 04 02:26 AM
by richard Go to last post
0 874
Access denied on CDs by Terie
I had to reinstall Windows ME and now both my internal and external CDs will not read my data CDs. And if I try to run an executable CD the error message is 'Access Denied'. Please help
August 18th 04 01:52 AM
by Terie Go to last post
0 450
access denied to cd-rw by Michael
I am using windows ME. I have a computer with a CD-RW drive. I used it a number of times to copy important data files to a cd-rw disk. When I try to write data to a different cd-rw disk from the same package, it tells me access is denied, disk is either full or write protected. I know it is not...
September 10th 04 07:12 AM
by Noel Paton Go to last post
1 550
Post New Thread


Display Options
Showing threads 1 to 20 of 924
Sorted By Sort Order
From The
Forum Tools Search this Forum
Search this Forum :

Advanced Search

New posts New posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with new posts
No new posts No new posts More than 15 replies or 150 views Hot thread with no new posts
Closed Thread Thread is closed  
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 Win98banter.
The comments are property of their posters.